PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ
Lezzetli bir dünyaya açılan kapı! 🍰😍
Tatlı düşler kurmayı ve bunları gerçeğe dönüştürmeyi istemez misiniz? 😋 İşte bu eğitim tam size göre! ❤️
Karsem sevgi dolu bir pastacılık eğitimi ile karşınızda ve sizleri bekliyor...
Bol çeşitli pastalar yaparak öğrenmeye hepinizi davet ediyoruz! ❤️
Eğitim İçeriği;
1. gün
- Pastacılığa giriş, temel pastacılık
- 3 farklı Pandispanya yapımı ,krema hazırlık ,baton pasta teknikleri ,yaş pasta yapımı
2. gün
Vitrin için adet pasta çeşitleri
Pandispanyadan isme özel pasta yapımı
Çikolatalı kekin soslanıp vitrin için satışa hazır hale getirilmesi
3. gün
Sütlü tatlılar ön hazırlık
Profiterol ve ekler kabuklarının hazırlanması
Triliçe kekinin yapımı
Püf noktaları
4. gün
Profiterol doldurulması ve sosunun hazırlanması
Supangle
Magnolia yapımı
Trileçe'nin vitrine satışa hazırlanması
5. gün
Mayalı ürünler
Pastane simidi
Pastane açması
Tahinli Ramazan pidesi
Poğaça çeşitleri
6.gün
Spesial kurabiyeler
- Eğitim Adı: PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ
- Eğitim Başlangıç Tarihi : 15 Nisan 2024
- Eğitim Süresi : 24 saat
- Eğitim Metodu : Yüz Yüze Uygulamalı Eğitim
- Saatler : 18:00-22:00
- Eğitim Yeri : Atölye
- Eğitimci : cheferda; Ferda Özerdem
- Kontenjan : Sınırlıdır, lütfen iletişime geçin.
- Sertifika : KTO Karatay Üniversitesi Onaylı ve e-Devlet'te Görüntülenebilir Sertifika