PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ

Lezzetli bir dünyaya açılan kapı! 🍰😍

Tatlı düşler kurmayı ve bunları gerçeğe dönüştürmeyi istemez misiniz? 😋 İşte bu eğitim tam size göre! ❤️

Karsem sevgi dolu bir pastacılık eğitimi ile karşınızda ve sizleri bekliyor...

Bol çeşitli pastalar yaparak öğrenmeye hepinizi davet ediyoruz! ❤️

Eğitim İçeriği; 


1. gün

  • Pastacılığa giriş, temel pastacılık
  • 3 farklı Pandispanya yapımı ,krema hazırlık ,baton pasta teknikleri ,yaş pasta yapımı

2. gün

Vitrin için adet pasta çeşitleri

Pandispanyadan isme özel pasta yapımı 

Çikolatalı kekin soslanıp vitrin için satışa hazır hale getirilmesi 


3. gün

Sütlü tatlılar ön hazırlık

Profiterol ve ekler kabuklarının hazırlanması

Triliçe kekinin yapımı

Püf noktaları 


4. gün

Profiterol doldurulması ve sosunun hazırlanması

Supangle

Magnolia yapımı

Trileçe'nin vitrine satışa hazırlanması 


5. gün

Mayalı ürünler 

Pastane simidi 

Pastane açması 

Tahinli Ramazan pidesi

Poğaça çeşitleri


6.gün 

Spesial kurabiyeler


Eğitim Tarihleri;
15 Nisan Pazartesi 18:00-22:00
16 Nisan Salı 18:00-22:00
17 Nisan Çarşamba18:00-22:00
18 Nisan Perşembe 18:00-22:00
19 Nisan Cuma 18:00-22:00
20 Nisan Cumartesi 18:00-22:00
PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ
  • Eğitim Adı: PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ
  • Eğitim Başlangıç Tarihi : 15 Nisan 2024
  • Eğitim Süresi : 24 saat
  • Eğitim Metodu : Yüz Yüze Uygulamalı Eğitim
  • Saatler : 18:00-22:00
  • Eğitim Yeri : Atölye
  • Eğitimci : cheferda; Ferda Özerdem
  • Kontenjan : Sınırlıdır, lütfen iletişime geçin.
  • Sertifika : KTO Karatay Üniversitesi Onaylı ve e-Devlet'te Görüntülenebilir Sertifika